L

Kontakt oss

 

Mail: post@bodobobilutleie.no

w

Velkommen til Bodø Bobilutleie

Målet til Bodø Bobilutleie er å gi våre kunder en flott ferieopplevelse hvor du tar med deg huset ut på veien. Våre moderne bo bilerer praktisk innredet med gode løsninger både for sommer og vinterbruk og du kan leie disse hos oss året rundt. For å kjøre våre biler trengs førerkort klasse B. vi har 2 biler som krever C1 førerkort

15.03.201612:39 Bodø Bobilutleie AS 1.1.2019

På bobilferie kan du ta med deg hele familien på en sikker og behagelig måte. Du har godt med bagasjeplass og ting du vanligvis må la ligge igjen på grunn av plassmangel, kan nå få bli med på turen. Du kan ta med så å si alt, men det er naturligvis en vektgrense. Comforten i en bobil er høy. Våre åtte bobiler har et komplett utstyrt kjøkken noe som gjør det enkelt å nyte måltidet, frokost som middag, i rolige omgivelser og til en mye lavere kostnad enn dyre hotellmåltider.

Bobil egner seg til flere typer formål; ferie på landeveien, byferie, strandferie. Til bruk på fotballturneringer med barna - eller hva med å leie bobil til jobbreisen? Friheten med eget hus på hjul er enorm. 

Våre biler har markedets beste forsikringer som sørger for en avslappende og trygg tur på veien.

Høysesongen for leie av bobiler starter allerde tidlig vår og varer helt ut mot sensommer og høst. Størst etterspørsel er dog i sommermåndene juni, juli og august. 

Henting og levering av bilene gjøres på Caranord, adresse Hunstad Sør, Bodø.


Vi ønsker deg velkommen til en trygg og behagelig leieopplevelse hos Bodø Bobilutleie.

Relaterte artikler